Bjelica po naški: Bio je to lud šut, je*i ga!

Autor:

Sport

10.12.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kingsi su savladali favorizovane Rokitse 119:118 trojkom srpskog reprezentativca Nemanje Bjelice uz zvuk sirene, šutem sa 10 metara. Beli je opisao poslednje sekunde meča u Hjustonu u kojem je doneo pobedu Sakramentu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Bjelica

Bjelica je dobio loptu iz auta od Korija Džozefa na desetak metara od koša, njegov čuvar je bio suviše daleko da bi ga omeo na šutu, a Srbin "pocepao" mrežicu za oduševljenje Kingsa.

- Sjajan pas Korija, ja sam bio otvoren i daleko. Osetio sam se dobro na toj udaljenosti. Jednostavno sam šutnuo i ona je ušla. Bio je to lud pokušaj, ali lopta je prošla kroz obruč. Je*i ga, zaslužili smo ovu pobedu. Bili smo hrabri. Vrlo je teško protiv Hjustona, ali smo uspeli- rekao je Beli.

Bjelica je tako bukvalno pokorio Teksas u roku od 24 časa jer je samo veče ranije postigao 30 poena u pobedi Sakramenta u Dalasu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading