EKSKLUZIVNO! GUROVIĆ ZA REPUBLIKU: Nisam tukao suprugu, ona me je pljunula, pa sam je odgurnuo!

Autor:

Sport

11.12.2019

10:46 >> 10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Gurović (44), priveden je u utorak uveče jer je navodno pretukao suprugu Tanju i njihovu maloletnu ćerku Milicu (16). Međutim legendarni srpski košarkaš u ekskluzivnoj izjavi za Republiku demantuje da je tuče bilo, ali potvrđuje da je bilo razmirica u porodičnom stanu.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Gurović

- Nisam nikog tukao! To je laž. Pokazivao sam ruke u policiji da vide da to nisu šake koje su nekog udarile. Nema ni na Tanji nikakvih modrica. Tačno je da smo se posvađali jer mi ne da da se razvedem što pokušavam mirnim putem već četiri-pet godina. Sinoć me je napala, pljunula me. Zbog toga sam je samo uhvatio za vilicu i odgurnuo, ništa više - priča Gurović.

On pretpostavlja da je supruzi cilj da ga raščereči u javnosti predstavljajući ga kao nekog ko bije žene, da mu sruši ugled kako bi takvog zadržala za sebe.

- Hoće da me zadrži samo zbog mojih para. U tu svoju prljavu igru uvukla je i našu ćerku. Truje je stalno protiv mene. Ćerka je žrtva svoje majke. Sinoć se i ona razbesnela, unela mi se u lice i počela da me udara. Tada sam i nju odgurnuo, ali ponavljam nisam nijednu udario - dodaje Gurović.

On dodaje da se sve odigralo u njihovom stanu. Tačnije to su dva spojena stana u kojima već godinama žive odvojeno. Milan naglašava da nikada ne bi sebi dozvolio da udari žensko, pogotovo ne ćerku.

- Odgajio sam četvoro dece, uključujući i supruginog sina Dušana iz prvog braka. On je od mene dobio i stan. Ja volim svoju decu, dao bih život za njih. Kakav sam sa klincima mogu da potvrde i sva deca koja su polaznici moje škole košarke. Ali neka. Podneta je krivična prijava, videću sa mojim advokatom šta i kako dalje. Uglavnom, za moju decu ću uvek biti tu - jasan je Gurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading