JOKIĆ NAS ZAVLAČIO CELU GODINU ZA IGRANJE NA EP: LAŽOVČINA!

Sport

27.09.2017

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leto laži Nikole Jokića. Dok se selektor Aleksandar Đorđević nadao da će centar Denvera prihvatiti da igra za Srbiju na Evrobasketu, a on se navodno premišljao, odluku da odbije najdraži dres je zapravo doneo još posle Olimpijskih igara u Riju prošle godine!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je sve vreme obmanjivao reprezentativne drugove, selektora i javnost

Punu godinu dana Somborac nije davao konkretne odgovore, njegov menadžer Miško Ražnatović je takođe isticao pred EP da se njegov klijent razmišlja, a sada je Jokić američkim medijima priznao da premišljanja nije ni bilo!

- Znao sam da neću igrati na Evropskom prvenstvu. Bio sam ispražnjen posle srebra na Olimpijskim igrama, pošto je to bio najveći uspeh u mojoj karijeri. Biti drugi na toj smotri, dres Srbije, himna... I kada sam posle toga došao u Denver, trebalo je da krenem sve ispočetka i osetio sam se umornim, ispražnjenim... Tada sam znao da će mi biti potrebno leto odmora, da se opustim, radim na svom telu i pripremim za novu sezonu - rekao je bez ustezanja Jokić.

On ipak nije otkrio da li će i kada ponovo obući dres reprezentacije ukoliko zasluži poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading