OBRADOVIĆ POHVALIO PARTIZAN I PORUČIO: Pred crno-belima je krvav rad

Autor:

Sport

26.09.2017

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović pozvao je navijače Partizana da budu strpljivi sa mladim timom crno-belih.

RepublikaFoto: twitter.com/PartizanBC
Obradović je dobio poklon od KK Partizan

Partizan je poražen od Fenerbahčea 82:68 u prijateljskom meču u Beogradu.

 - Hvala Partizanu na gostoprimstvu i pažnji, navijačima na dočeku. Izuzetno mi drago što su nagradili Nikolića i Gudurića za ono što su uradili na EP. Hvala Partizanu što se još jednom setio i uručio mi ove divne poklone - rekao je Obradović i nastavio:

- Zadovoljstvo je igrati protiv nove ekipe Partizana. Ovi mladi igrači imaju karakter. Ispred njih je veliki, krvav rad. Nadam se da će navijači prepoznati situaciju i dolaziti da podrže ovaj mladi tim.

Fenerbahče će u sredu odigrati prijateljski meč u Čačku sa ekipom Borca.

Obradović je govorio o povredi Nikole Kalinića, kao i sukobu između čelnika FIBA i Evrolige.

- Sve će biti poznato u novembru. Znamo stav svih osim igrača, oni odlučuju. Uvek je najveća čast igrati za reprezentaciju, kad postoje normalni uslovi. Kad igrač potpiše ugovor stoji da ima obavezu da prisustvuje utakmicama i treninzima. Kad sam to rekao, rekao sam sve - rekao je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading