Milojević nezadovoljan posle debakla u Baru!

Autor:

Sport

15.12.2019

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da je Mornar utakmicu rešio već posle prve četvrtine i da su morali da igraju bolje i sa više energije.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Milojević

- Prvo bih čestitao Mornaru na zasluženoj pobedi. Vrlo brzo su, u principu, rešili ovu utakmicu, odigrali su prvu četvrtinu kako treba i posle su održavali tih dvadesetak razlike. Mi smo u par navrata prišli na desetak koševa, ali nismo uspeli da spustimo razliku ispod deset poena - rekao je Milojević nakon meča.

Košarkaši Mege izgubili su u Baru od Mornara sa 68:85 u 11. kolu ABA lige.


- S ovim šutem koji smo večeras imali, a šutirali smo trojke 25/3, dakle, 12 odsto, Mornar ne može da se pobedi. Realno, Mornar je mnogo kvalitetniji od nas i nije ovo utakmica na kojoj bismo tražili bodove za opstanak. Međutim, morali smo da odigramo sa više energije i da izgledamo bolje, da podižemo formu za utakmice koje će nam biti 'biti ili ne biti' za opstanak u ligirekao je Milojević.

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru, zrelu i pametnu utakmicu.

- Jedino smo imali problema sa njihovim ofanzivnim skokom, ali odbrana je sveukupno bila na željenom nivou. Iz takve odbrane dolazili smo do lakih poena iz ; otvorenih šuteva i prodora - rekao je Pavićević.

On je naveo da je atmosfera u ekipi i čitavom klubu posle četiri uzastopne pobede u ABA ligi i Ligi šampiona veoma dobra.

- Uspon forme je evidentan. Teret ove pobede gotovo svi su pođednako izneli na svojim plećima, minutaža je bila približna. Ali, svi smo svesni da možemo mnogo bolje i verujem da ćemo u narednim mečevima biti još bolji - kazao je trener Mornara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading