"Srbija ima kvalitet da formira svoju ligu!"

Autor:

Sport

16.12.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Drobnjak smatra da Srbija ima potencijal da napravi jako domaće takmičenja, ali naglašava da je potrebno mnogo toga uraditi kako bi se sa reči prešlo na dela.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Drobnjak

- Ako mene lično pitate, ja mislim da Srbija ima kvalitet da napravi sopstvenu ligu i da iz te lige napravi neke bolje rezultate. To je moje lično mišljenje, iako meni kao skautu mnogo više odgovara da gledam Jadransku ligu, ali ponavljam, ali Srbija ima kvalitet i potencijal da formira svoju ligu- izjavio je Drobnjak i dodao:

- Naravno, mora mnogo stvari da se uradi. S obzirom na to da smo u 2019. godini, finansijski aspekt je najvažniji. Neophodno je ligu oblikovati, formirati sponzorski pul, TV prava, ima milion stvari... U svakom slučaju, Srbija ima potencijal i kvaltiet da napravi sopstvenu ligu- rekao je proslavljeni košarkaš.

Partizan, Crvena zvezda, Mega Bemaks i FMP u prvom delu sezone igraju samo u ABA ligi, dok Borac iz Čačka, Dinamik i Novi Pazar uporedo sa domaćim takmičenjem učestvuju i u ABA 2 ligi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading