Ameri bruje o Bogdanoviću: On se kladio na sebe i pobediće!

Autor:

Sport

17.12.2019

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa emisije "NBA GameTime Live" komentarisala je Bogdana Bogdanovića i njegovu budućnost u Sakramento Kingsima. Srpski košarkaš predvodio je Kingse do pobede nad Voriorsima, čime je još jednom pokazao da će dobro naplatiti igre u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdanović je naredne godine ograničeno slobodan košarkaš i pred početak ove odbio je da potpiše četvorogodišnji ugovor u vrednosti od 52 miliona dolara.

Žargonski rečeno, reprezentativac Srbije se kladio na sebe jer smatra da će na leto dobiti mnogo unosniju ponudu.

- Bogdanović je ključan igrač u rotaciji, prilično interesantna situacija je u Sakramentu- rekao je voditelj Met Viner.

NBA analitičar Greg Entoni saglasan je da se Kingsi nalaze se u "interesatnoj situaciji" jer postoji mogućnost da Bogdanović narednog leta pređe u neku drugu ekipu.

- Bogdanović se kladio na sebe- rekao je Entoni, a Viner ga je prekinuo: "I mislim da će pobediti".

- I ja sam istog stava. Počeli su da igraju bolje, u nekim utakmicama nisu imali taj instinkt "ubice"... međutim on igra dobro, pogotovo u odsustvu Dierona Foksa- rekao je Entoni.

Legendarni Kevin Mekhejl prokomentarisao je kako će biti zanimljivo videti svu trojicu – Foksa, Bogdanovića i Hilda – u isto vreme na terenu u poslednjim minutaima utakmice.

Rok do kada NBA ekipe mogu da naprave trejd je 6. februar i do tada ćemo videti brojne promene.

Bogdanović ne bi trebalo da promeni sredinu (do 6. februara), uprkos interesovanju mnogih timova, međutim kada dođe leto sve je moguće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading