Mijailović: Dule uvek može da dođe na kafu, struka dala predlog za novog centra!

Autor:

Sport

19.12.2019

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, odgovarao je na pitanja navijača najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ostoja Mijailović

Mijailović je u intervjuu za "Partizan TV" pričao o mnogim stvarima, a između ostalog i o poziciji centra i povratku legende Duška Vujoševića.

- Pričali smo nekoliko puta o Parahovskom. To nije bio dobar izbor za Partizan iz nekoliko razloga, ne bih sada da ulazim njih. Mi smo raskinuli taj ugovor, na obostrano zadovoljstvo. Partizan je platio jedan deo ugovora, a jedan deo neće - rekao je Mijailović i dodao:

- Što se tiče Pejnersa, o tome će takođe odluku doneti struka, neću se mešati u taj deo. Na klubu i menadžementu je da obezbede dobre finansije, da plaćaju plate na vreme, što se sada i dešava.

Mijailović ne skriva da crno-beli žele još jednog centra.

- Partizan u ovom trenutku razmišlja o dovođenju centra, stiglo je nekoliko predloga od strane struke, odabraćemo kvalitetnu u skladu sa našim mogućnostima.

Predsednik KK Partizan pričao je i potencijalnom povratku Vujoševića u klub.

- Sa Duškom Vujoševićem sam u stalnoj komunikaciji. Mi smo otišli u Kluž na poziv Vujoševića. On je čovek koji uvek može da dođe u klub i popije kafu, on je deo Partizana - rekao je Mijailović i zaključio:

- Duško Vujošević ima neko drugo radno mesto, ima svoje lične probleme koje on mora da rešava. Sada na poziciji trenera, sportskog direktora i na osnovnim funkcijama sede neki drugi ljudi i rade svoj posao. Da li ćemo sarađivati u budućnosti ili nećemo, to zavisi i od njega i od nas. Svakome su vrata otvorena u Partizanu i Partizan nije samo moj. To je klub svih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading