Trinkijeri poziva na oprez pred duel sa Igokeom!

Autor:

Sport

20.12.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je će njegov tim morati da odigra maksimalno koncentrisano protiv Igokee u 12. kolu regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Čeka nas duel sa ekipom protiv koje smo u prvom kolu odigrali veoma tešku i neizvesnu utakmicu. Njihov trenutni skor možda nekoga može da prevari, ali mi smo svesni koliko dobrih igrača Igokea ima i koliko opasni mogu da budu. Još su se i pojačali u odnosu na naš prvi meč. Prema tom, potrebno je da sutra budemo maksimalno skoncentrisani u oba pravca, napadu i odbrani i svesni da ćemo za svaki poen morati da prolijemo mnogo znoja - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

U prvoj utakmici sezone regionalnog šampionata, dva tima su odigrala neizvestan meč u Laktašima, a crno-beli su slavili rezultatom 75:73, a bek Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da i sutra žele pobedu.


- Igokea je odigrala mnogo više dobrih utakmica nego što to njihov broj pobeda govori. U svom sastavu imaju veoma dobre i iskusne igrače i mogu da budu jako neprijatan rival, o čemu svedoči i naša prva utakmica u Laktašima. Mi želimo pobedu i daćemo sve od sebe za nju, ali sam siguran da nam put do nje neće biti nimalo lak - istakao je Jaramaz.


Utakmica između Partizana i Igokee igra se u sutra od 20 sati u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading