(VIDEO) BOGDAN ODUŠEVIO AMERE: Evo sa kim se poredi Bogdanović

Autor:

Sport

28.09.2017

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović izjavio je da jedva čeka da zaigra za novi klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović se dobro snašao u Sakramentu

Bogdanović je letos stigao u Sakramento iz Fenerbahčea. On se nedavno priključio treninzima Kingsa pošto je sa Srbijom osvojio srebro na EP u Istanbulu.

Srpski košarkaš je oduševio lokalne medije.

- U dresu Kingsa osećam se isto kao što se nekada osećao Predrag Stojaković. Uzbuđen sam što sam ovde. Za mene je sezona već počela. Mesec dana sam u pogonu. Možda sam malo umoran, imao sam četiri dana odmora. Za mene je to dosta. Bilo je lepo na EP, ali želeo sam da budemo šampioni. Vi ne znate mnogo o EP, ali teško je... U Evropi svi znaju da igraju košarku - rekao je Bogdanović.

On je rekao da ga je prijatno iznenadila činjenica da su navijači Kingsa pratili njegove igre u Turskoj.

- Čudno mi je što toliko mnogo znaju o meni.... Oni su jedni od najboljih navijača u NBA ligi i jedva čekam da zaigram. Košarka je svuda ista. Biće mi potrebno vreme da se naviknem, ali svuda je cilj isti - postigni koš - istakao je Bogdanović i zahvalio Vladi Divcu i Stojakoviću na podršci.

- Tu su za mene, od nekih sitnica na koje treba da se naviknem, pa sve do važnih stvari. Uče me da popunim socijalni broj i sve što mi je potrebno - zaključio je Bogdanović.


Bogdanović je na treningu Kingsa pogađao bez greške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading