(VIDEO) Pre i posle Željka Obradovića: Srbin ima neograničenu podršku rukovodstva, reagovali i navijači!

Autor:

Sport

22.12.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fenerbahčea Semih Ozsoj potvrdio je da Željko Obradović ima neograničeno poverenje rukovodstva i da klub želi da srpski trener ostane na klupi što je duže moguće.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Najtrofejnijem evropskom treneru podršku su u nedelju pružili i navijači, a dan ranije i klub se oglasio zvaničnim saopštenjem.

- Bilo kakva izjava o Obradoviću bila bi samo formalna potvrda. Trener će nastaviti sa nama dok god on to želi. Ponekad potpisi ne znače ništa, radi se samo o volji. Željko je za nas stvarno drugačiji. Kao što pričamo od prvog dana, u muškoj košarci imamo period "pre Željka" i "posle Željka". Izjava je olakšanje za navijače, ali to je bilo nešto čega smo već svesni. U Evroligi imamo još 19 utakmica i želimo sve da ih pobedimo- rekao je Ozsoj.

Fener u elitnom takmičenju ima učinak 5/10 što je najgori start Obradovićevih ekipa u istoriji. I pored toga, čovek koji je Fener odveo do titule prvaka Evrope, pred ligaški meč sa Bandirmom (89:79) dobio je neverovatne ovacije sa tribina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading