Partizan ispred svih, ceo Evrokup mu gleda u leđa!

Autor:

Sport

23.12.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana imaju najvernije navijače u Evrokupu!

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Crno-beli su najgledaniji tim prve faze drugog po snazi klupskog košarkaškog takmičenja. 

Partizan je do sada u Evrokupu gledalo ukupno 36.415 gledalaca, što je u proseku 7.407, broj navijača dovoljan da napuni Pionir. To je dovoljno za prilično ubedljivo prvo mesto na ovoj tabeli. Iza Partizana su ostali Unikaha sa prosekom od 5.249 gledaoca. Slede Ritas sa 4.177 i Limož sa 3.772. Zanimljivo, peti je Tofaš sa 3.767. Četiri od pet timova na ovoj listi igrali su u istoj grupi, Grupi B, gde su bili i crno-beli.

Partizanova najveća poseta ove sezone je bila sa 9.124 navijača, a najmanja sa 4.530. Ukupno gledano, crno-beli su zabeležili skok u poseti u odnosu na isti deo sezone Evrokupa prošle godine za čak 23%. Veći skok u broju navijača ima samo Tofaš (64%), kao i Galatasaraj (41,1%).

Naravno, sve ovo je povezano i sa prelaskom Partizana u Štark Arenu, pa sada navijači imaju veću dvoranu i ne može da se dogodi da neko ostane bez karte. Sigurno će poseta dodatno skočiti u TOP 16 fazi, ali je i ovako Partizan pokazao dominaciju na ovom polju u Evrokupu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading