Milvoki pregazio brzi voz: Embid i ekipa se demolirali Bakse u Filadelfiji!

Autor:

Sport

25.12.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Filadelfije ubedjlivo su pobedili Milvoki rezultatom 121:109 u drugoj NBA Božićnoj utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoel Embid

Džoel Embid je momentalno je za samo 15 minuta u prvom poluvremenu ubacio 23 poena uz 7 skokova i 3 asistencije. To prvo poluvreme je Filadelfija dobila sa 21 poenom razlike, kada je na semaforu pisalo 69:48.

 Janis Adetokumbo je delovao nemoćno, iako je "flertovao" sa tripl dablom, ali je promašio čak sedam šuteva za tri poena.

Već drugom kvartalu je Fila već rešila pitanje pobednika, da bi u drugom poluvremenu samo završavala započeti posao.

Milvoki je uspeo na kratko da zapreti. U jednom momentu četvrte četvrtine imali su seriju 12:0, međutim ništa od preokreta.

Ben Simons je sjajno igrao u odbrani, zabeleživši 4 ukradene lopte i na to dodao 14 asistencija i 15 poena uz samo 2 promašena šuta. Ipak, najefikasniji je bio Džoel Embid sa 31 poenom dok je Tobajas Heris postigao 22, a Furkan Korkmaz 16 poena.

Kris Midlton je jedini parirao raspoloženoj Filadelfiji sa 31 poenom. Janis Adetokumbo je imao 27, ali upućenih šuteva, a pogodio je svega 8 za 18 poena uz 14 skokova, a 15 je postigao Džordž Hil.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading