(VIDEO) Bogdanovo šutersko veče za zaborav, Sakramento pao na domaćem parketu posle dva produžetka!

Autor:

Sport

27.12.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi poraženi su i peti uzastopni put pošto su na domaćem parketu izgubili od oslabljene Minesote 105:104, a Bogdan Bogdanović promašio je šansu da bude heroj....

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan razočarao

Minesota je u Kaliforniju stigla bez Karl-Entonija Taunsa i nakon 11 uzastopnih poraza. Ali, to je nije sprečilo da slavi i to posle dva produžetka.

Kingsi su imali šanse za trijumf, ali ih nisu iskoristili. Bogdanović je na kraju prvog produžetka bio sam na šutu za tri, ali njegov nije bio precizan, da bi na kraju drugog produžetka i Badi Hild promašio za dva. 

Srpski as je meč završio sa 19 poena, ali uz vrlo loš šut iz igre – 5-12 za dva, 3-16 za tri, imao je i 7 skokova, 2 asistencije i 3 rampe za 43 minuta. Promašio je čak 20 od 28 šuteva iz igre, od čega su trojke bile čak 3/16!

Nemanja Bjelica posle duže vremena nije bio u startnih pet i za 16 minuta u igri dao je 7 poena (2-6 iz igre, 4sk).

Najbolji kod Kingsa bio je Rišon Holms sa 20 poena i 18 skokova, a Badi Hild ubacio je 17. 


Vulvse je predvodio Gorgi Dijeng sa 21 poenom i 15 skokova, Robert Kovington ubacio je 19 poena, a Endru Vigins 18 , uz 10 skokova i 7 asistencije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading