Bruka i sramota: Za meč u Podgorici nema karata u slobodnoj prodaji, kreiraju atmosferu linča!

Autor:

Sport

28.12.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karata za utakmicu Budućnost – Crvena Zvezda neće biti u slobodnoj prodaji. Ovde je sasvim očigledno o čemu se radi i kako ova odluka utiče na regularnost meča. U podgoričkom klubu se kriju iza ideje da bude mirno na tribinama, a u stvari će dovesti svoje ljude koji će u "Morači" napraviti atmosferu koja će biti daleko od sportske.

RepublikaFoto: Republika
Scena iz finalne serije ABA lige

Nakon izuzetno burne finalne serije plej ofa ABA lige koja je odigrana u aprilu 2019. godine između ekipa Crvene zvezde i Budućnosti, želja svih u košarkaškom regionu bila je, a to je dogovoreno i na Skupštinama ABA lige tokom leta je da se tenzije potpuno spuste i da u prvom planu bude košarka.

Kako kažu iz KK Budućnost, trude se da bude sve u najboljem redu, pa iz tog razloga nema karata u slobodnoj prodaji. Ta činjenica, sama po sebi, i velikoj meri utiče na regularnost, s obzirom na to da režim kontrolisanom prodajom karata stvara nepodnošljivu, neprijateljsku atmosferu prema gostujućim ekipama.

Upravo je takav pristup demonstriran u više navrata protiv brogradskih klubova, a naročito Zvezde, kad su visoki državni funkcioneri i njihova deca učestvovali u linču igrača, navijača i predstavnika kluba KK Crvena Zvezda.

Marko Lazović, službenik Sektora kriminalističke policije, tukao je te noći navijača "Crvene zvezde", a Nuhodžić se zaletao ka igračima "Crvene zvezde" prilikom ulaska u dvoranu, uoči zagrejavanja za meč. Na snimcima koji su se proširili društvenim mrežama vidi se kako mlađi Nuhodžić ulazi na teren, verovatno iz prvog ili drugog reda sedišta, koji su tik uz parket, i kao da pljuje gostujuće igrače. On je saopštio da to nije radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading