Može li mu se verovati? Oglasio se direktor policije Crne Gore, evo šta garantuje Zvezdi

Autor:

Sport

30.12.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom predstojećeg derbija 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde, koji bi trebao da se odigra od 18 časova u dvorani "Morača", oglasio se i direktor policije Crne Gore Veselin Veljović.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Morača

Veljovićevo saopštenje prenosimo u celosti.

- Obaveštavam da je Uprava policije preduzela sve neophodne mere i radnje u cilju bezbednog odigravanja košarkaške utakmice koja je zakazana za večeras u 18,00 časova u Podgorici - piše u dopisu direktora policije Veselina Veljovića upućenog rukovodstvu ABA lige.

Uprava policije garantuje da će se igrači Crvene Zvezde od momenta dolaska u Crnu Goru, boravka u njoj i za vreme trajanja utakmice i nakon nje, osećati bezbedno. Obaveštavamo Vas da ne postoje ni najmanji razlozi da se ova utakmica ne odigra, jer ništa ne ukazuje da može doći do incidenata koji mogu ugrožiti sigurnost članova KK Crvena Zvezda - stoji u Veljovićevom saopštenju poslatom čelnicima regionalnog takmičenja.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde izašli su iz aviona na surčinskom aerodromu, ali je uprava srpskog šampiona rezervisala kartu za naredni let koji je zakazan u 13.40 časova. Derbi ABA lige na programu je od 18,00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading