Radonjić se vraća na mesto uspeha: Znamo šta nas čeka i šta želimo u "Areni"!

Autor:

Sport

01.01.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajerna Dejan Radonjić očekuje tešku utakmicu protiv Crvene zvezde u četvrtak u "Štark Areni".

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Bavarci su u sredu nešto posle 13 časova doputovali u srpsku prestonicu sa željom da u Novu godinu uđu sa trijumfom posle dva uzastopna poraza od Barselone i Žalgirisa.

Crveno-beli duel sa nemačkim prvakom dočekuju posle trijumfa u Kazanju protiv Zenita i sa učinkom 7-9, dok Bajern ima skor 6-10.

- Pre svega, svima želim srećnu Novu 2020. godinu. Očekuje nas zanimljiv početak godine pred sigurno više od 10.000 navijača i u dobro poznatoj intenzivnoj atmosferi. Crvena zvezda je ponovo promenila sastav i u dobroj je formi. Znamo šta želimo u Štark Areni. Nadam se da ćemo biti čvrsti i očekujem fizičku i neizvesnu utakmicu- rekao je Radonjić, koji je od 2013. do 2017. sa crveno-belima osvojio devet trofeja.

Osim Radonjića, dres beogradskog kluba nosili su još Demarkus Nelson (2013/14) i Matijas Lesor (2017/18), a pred publiku u rodnom gradu istrčaće Vladimir Lučić.

- Ponovo se susrećemo sa vrlo jakom, visoko motivisanom ekipom koja je čak i kvalitetnija od Bamberga. Zvezda ima zaista dobar tim koji se mnogo razvio. Biće to težak zadatak, ali naravno da želimo da pobedimo- poručio je reprezentativac Srbije.

Meč počinje u 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading