Trinkijeri pred Mornar: Ništa se nije promenilo, imamo stare ciljeve, čeka nas nezgodan rival!

Autor:

Sport

03.01.2020

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč protiv Mornara u ABA ligi, izjavio je da njegov tim mora odigra dobru utakmicu i da od starta nametne svoj ritam.

RepublikaFoto: Starsport
Uroš Trifunović i Andrea Trinkijeri

- Nova godina, stari ciljevi. Želimo da protiv odlične ekipe Mornara odigramo dobro i tako na pravi način započnemo seriju izuzetno važnih utakmica u januaru. Mornar je ekipa koja može svakome da napravi probleme, imaju veoma kvalitetne igrače od kojih je nekolicina u stanju da svako veče postigne 20 i više poena. Na nama je da im to ne dozvolimo i da utakmicu uvedemo u ritam koji nam više odgovara - rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Veličković istakao je da ih očekuje meč protiv nezgodnog rivala.

- Čeka nas teška utakmica, protiv ekipe koja igra brzo. Uzima dosta šuteva i veoma je nezgodna kada pronađe svoj ritam. Sa naše strane, mi treba da budemo maksimalno koncentrisani i da igramo onako kako nama više odgovara. U Baru smo uspeli da ih zaustavimo na 65 poena, a da bismo to ponovili, potrebno je da odigramo još bolje nego tada - naglasio je Veličković.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Meč 14. kola regionalne lige između košarkaša Partizana i Mornara igra se u subotu od 19 sati u "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading