Zvezda oborila još jedan evroligaški rekord!

Autor:

Sport

05.01.2020

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su protiv Bajerna iz Minhena oborili rekord najubedljivijeg trijumfa u Evroligi, ali to nije sve. Srpski šampion je u 17. kolu bio tim sa najbrojnijom publikom.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crvena zvezda Bajern

U "Štark arenu" se u četvrtak okupilo 16.824 navijača što je rekord 17. kola Evrolige, a ovaj podatak dobija na značaju zbog toga što je došao između novogodišnjih i božićnih praznika.

Gotovo 17.000 navijača je i pre prvog sudijskog podbacivanja krenulo da daje snažnu podršku svojim ljubimcima na terenu, a atmosfera se dodatno podgrejala kada je na scenu stupio jedinstveni audio-vizuelni spektakl kakav na evropskim terenima može da se vidi samo na mečevima Crvene zvezde.

Podsetimo, ova vest dolazi u turbulentim trenucima po klub, koji je kažnjen zbog nedolaska na utakmicu protiv Budućnosti u Podgorici, a ukoliko se ova kazna potvrdi, aktuelni regionalni šampion bi vrlo lako mogao da ostane bez fajnal-fora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading