Ništa od dolaska Lovernja u Partizan!

Autor:

Sport

06.01.2020

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžer Fenerbahčea Mauricio Gerardini demantovao je mogućnost prelaska Žofrija Lovernja u Partizan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žofri Lovernj

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je pre nekoliko dana izjavio da pregovara sa turskim klubom u vezi sa povratkom Francuza u Humsku 1.

Međutim, prema rečima čelnika Fenera, Lovernj će ostati u Istanbulu.

- Niko nas nije kontaktirao. Žofri je naš igrač i deo našeg tima. Postoje neobjašnjive stvari van svlačionice i svi moraju to da poštuju. To kontrolišu treneri i klubovi. Žofri je i dalje naš igrač, nemam šta više da objašnjavam - rekao je Gerardini za "Talkbasket".

Lovernj retko igra u poslednje vreme, štaviše, trener Željko Obradović ga je udaljio iz prvog tima.

- Svako može da kaže da želi nekoga, a treneri ponekad mogu da sklone igrača kako bi poslali poruku njemu i celoj ekipi. Ali to se dešava u svakoj porodici. Siguran sam da je svakom od nas roditelj nekad rekao: 'Nećeš to raditi nedelju dana, nećeš ići tamo mesec dana'. To je primer odnosa između trenera i igrača. Kao što sam rekao, Žofri je deo našeg tima i ostaće tako.

Francuz je propustio poslednjih pet mečeva Fenerbahčea. Poslednji put nastupio je 22. decembra. Lovernj ove sezone prosečno beleži 7,8 poena uz 3,3 skokova po meču štu mu je najgora statistika u karijeri u Evroligi.

Rok za registraciju igrača za prva tri kola Top 16 faze Evrokupa ističe 7. januara u 18 časova. Partizan u prvom kolu dočekuje jednog od favorita takmičenja Virtus Bolonju u sredu, 8. januara od 20 časova u beogradskoj "Štark areni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading