"Nemam nameru da okrenem Čovićev broj"

Autor:

Sport

06.01.2020

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik košarkaškom kluba Partizan Ostoja Mijailović je gostovao na televizji Prva gde je govorio o raznim stvarima, a između ostalog, dotakao se odnosa sa prvim čovekom Zvezde - Nebojšom Čovićem.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Ostoja Mijailović

Mijailović smatra da ABA liga u budućnosti neće biti izlaz za Evrologu zbog dešavanja na finalnim mečvima Budućnosti i Crvene zvezde.

- Sumnjam da će Evroliga dozvoliti da neko, posle finala kao što je bilo ono prošle godine, igra kao broj jedan iz ABA lige u elitnom takmičenju. Siguran sam da nas zbog tog finala i incidenata u Podgorici i Beogradu ne vide kao učesnika Evrolige -  rekao je Mijailović.

Na pitanje hoće li pozvati telefonom Nebojšu Čovića zbog odnosa dva kluba, Mijailović je rekao:

- Nemam razlog da okrenem Čovića telefonom jer znam da će taj razgovor biti protumačen na pogrešan način i publikovan tako da se Partizanu nanese šteta.

Prvi čovek crno-belih se dotakao prelaznog roka i najavio je da Partizan želi da dovede igrača na poziciji centra.

- U ovom periodu jako je teško pronaći centra. O tome odlučuju terner i stručni štab. Za sada je situacija takva da postoje dva ozbiljna kandidata, ali ne smemo da pogrešimo u izboru. To je ključna pozicija da ostvarimo prednost u trci sa rivalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading