(VIDEO) Makabi trojkama srušio Albu, "zeleni" se izgubili u gradu mode!

Autor:

Sport

09.01.2020

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prve dve večerašnje utakmice u okviru 18. kola Evrolige videli smo polovičan učinak domaćih timova u Berlinu i Milanu. Alba je poražena od Makabija iz Tel Aviva, dok je Olimpija odbranila domaći parket protiv šampiona Grčke, Panatinaikosa.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Velika borba se vodila u prestonici Nemačke

Početkom druge četvrtine Makabi je napravio seriju od 10:0 i na taj način je stigao do prednosti koju više nije ispuštao do kraja utakmice.

Trojke su bile ključ pobede gostiju u ovom meču, postigli su ih čak 14 iz 27 pokušaja, za razliku od samo 7 Albe.



Kod domaćina najviše se istakao Hermanson sa 16 poena, a pored njega dobri su bili Erikson sa 12 i Geidraitis sa 11 poena.

Na drugoj strani najbolji Brajant sa 19 poena, imao je osam skokova i četiri asistencije. Dobar je bio i Deni Avdija, upisao je 8 poena, pogodio obe trojke.

Italijanski velikan savladao je "zelene" iz Atine sa 91:84. Tokom cele utakmice Olimpija je vodila, a kratko "buđenje" gostiju iz prestonice Grčke videli smo u poslednjoj četvrtini.

Najefikasniji u timu iz grada mode bio je Serhio Rodrigez sa 22 poena, dok je Sajks dodao 17.  Vladimir Micov je upisao 11 poena, dok Nemanja Nedović nije igrao zbog povrede.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Ipak, Ćaća je Ćaća!

Ekipu Rika Pitina predvodio je Fredet sa 28 poena, a Dešon Tomas je imao 15, dok je još jedini dvocifreni bio Konstantinos Mitoglou sa 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading