Trinkijeri pred Cedevita Olimpiju: Treba nam energija kao protiv Virtusa!

Autor:

Sport

10.01.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu, 11. januara, Partizan od 19 časova dočekuje Cedevita Olimpiju u okviru 15. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Dva tima su se ove sezone sastala već dva puta. U finalu regionalnog Superkupa koji je odigran u Zagrebu, crno-beli su ubedljivo trijumfovali sa 99:77, da bi Cedevita Olimpija uzvratila u 4. kolu ABA  lige rezultatom 85:69. Novi meč, na programu je u subotu od 19 časovu u Štark Areni.

Andrea Trinkijeri je istakao da je ovo utakmica od izuzetnog značaja i da je jako važno da energiju iz meča sa Virtusom prenesu i na regionalnu ligu.

- Pred nama je utakmica od velikog značaja za obe ekipe. Dolazi nam Cedevita Olimpija, tim od kojeg smo izgubili u prvom delu sezone i tim koji se bori za najviši plasman u ligi. Zbog toga, suvišno je govoriti koliko će važno biti da onu energiju koju smo na terenu i tribinama Arene videli u sredu, vidimo sutra ponovo- istakao je Trinkijeri. 

Plejmejker crno-belih, Nemanja Gordić, ističe iskustvo rivala, ali veruje u uspeh Partizana. 

- Oni su tim koji je pun iskusnih igrača. To su momci koji su igrali velike utakmice i osvajali puno trofeja do sada i sigurno je da znaju kako se igraju ovako važni mečevi. Sa druge strane, verujem da ćemo mi biti u stanju da odigramo slično kao protiv Virtusa, sa velikom energijom i da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da dođemo do pobede- poručio je Gordić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading