"Jokiću, izvini!"

Autor:

Sport

14.01.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je protiv Houksa oborio rekord Dražena Petrovića i naterao kritičare da promene mišljenje! U ESPN-ovoj emisiji "Džejlen i Džejkobi" došlo je do vrlo zanimljive scene, a glavna tema je bio Srbin!

RepublikaFoto: Starsport/Xinhua News Agency
Nikola Jokić

Džejlen Rouz, koji je tokom NBA karijere dao 13.220 poena nastupajući za Denver, Indijanu, Čikago, Toronto, Njujork i Feniks pre nego što je 2007. napustio parkete, vodi zajedno sa ESPN-ovim producentom Dejvidom Džejkobijem jednu od najgledanijih emisija vezanih za najjaču ligu sveta.

Pre oko mesec i po dana pomenuti producent za loše igre Denver Nagetsa okrivio gojaznost Nikole Jokića. Ali, posle 47 poena koje je srpski centar dao Atlanti, Rouz je svog kolegu u studiju naterao da se izvini.

- Džejlen... Džentlmen koji se zove Nikola Jokić imao je loš start sezone - počeo je Džejkobi da priča, na šta je Rouz slavodobitno počeo da mu gestikulira da se izvini ljudima što sumnjao u srpskog asa.

- Stvarno je imao loš početak sezone. Ja sam ga zbog toga i kritikovao, izazvao da bude bolji. Pitao sam Nagetse "Je li ovo vaš kralj?" I, znaš šta? On me je čuo! On je shvatio da nije u dobroj fizičkoj formi. Shvatio je da mu se tada desilo da nije dogurao do 20 poena na meču u pet uzastopnih nastupa. A jesi li video šta je uradio sada 47 poena, osam skokova, pet asistencija i ono što je najimpresivnije, jer Denver gradi igru preko njega: nije imao nijednu izgubljenu loptu. Hej, 47 poena, nijedna izgubljena lopta?! Pa, ja ne bih mogao 90 sekundi da odigram a da sačuvam loptu! - rekao je producent ESPN-a i drugi domaćin ove emisije "Džejlen i Džejkobi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading