Šmekerski govor Šarasa: Velika pobeda za nas, ovde je veoma teško pobediti!

Autor:

Sport

15.01.2020

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalgiris je ostvario pobedu u Beogradu, ali uprkos tome trener Šarunas Jasikevičijus imao je zamerki na igru njegovog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Šarunas Jasikevičijus

- Čestitam kapitenu (Paulius Jankunas) na rekordu po broju skokova u istoriji Evrolige. Zatim timu na velikoj pobedi, jer ovde je uvek teško pobeđivati. Imamo mlad tim, ali bilo je mnogo mentalnih grešaka, ali ovo je dobro veče za nas, jer je uvek teško pobeđivati ovde. Očekujem da izvučemo najbolje iz ove utakmice i da prenesemo to u naredne mečeve  - rekao je Jasikevičijus.

Na čemu je akcenat bio u pripremi meča?

- Glavna stvar u pripremi bila je zaustaviti Lorenza i Bilija i to smo pokušali. Ali došli su i Štimac i Panter, dva odlična pojačanja. Ali moram da kažem da još čekam da ispunimo potencijal koji imamo - istakao je legendarni Litvanac.

Razlog ovolikog broja poraza?

- U većini utakmica odigrali smo jako dobro, ali smo ih gubili na jedan ili dva detalja, a to je posledica neiskustva - zaključio je Šarunas Jasikevičijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading