Iz Partizana u drugu ligu Francuske!

Autor:

Sport

16.01.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović novi je košarkaš francuskog drugoligaša Bloe, objavio je klub na zvaničnom sajtu. Aranitović dolazi kao zamena za Krisa Džozefa, koji je povredio koleno i na parketu ga neće biti naredna dva meseca.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Aranitović

Generalni menadžer Bloe Žulijen Monklar kaže da je veoma zadovoljan dolaskom nekada talentovanog srpskog košarkaša.

- Sani je svestran igrač, razume košarku i može da uradi mnogo toga na terenu. Naravno, moramo da mu pomognemo da što pre nađe svoje mesto u timu i radi dobro. Mlad je igrač koji je pokazao karakter tokom karijere. Sada mora da lansira svoju karijeru na pravi način. Druga liga Francuske je teška i atletski zahtevna, tera te stalno da se dokazuješ. On je prethodnih meseci trenirao individualno u Srbiji, tako da će mu biti potrebno vreme da nađe svoj ritam u igri pet na pet - kaže Monklar.

RepublikaFoto: Starsport

Aranitović je poslednje dve godine proveo u Partizanu, ali nije uspeo da se nametne Aleksandru Džikiću, Nenadu Čanku i Andrei Trinkijeriju za ozbiljniju minutažu.

 Od letos je bez ugovora, a u međuvremenu je samostalno radio.

Podsetimo, njegovu perspektivnu karijeru uništile su dve teške povrede kolena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading