Iz Albe poručuju: Utakmica u teškoj atmosferi!

Autor:

Sport

16.01.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 20. kola Evrolige, Crvena zvezda će u petak od 19 časova ugostiti Albu. Trener ekipe iz Berlina Aito Garsija Reneses rekao je da njegov tim čeka teško gostovanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aito Garsija Reneses

- Oporavak povređenih igrača nam mnogo pomaže i sada smo u boljoj formi nego u prvom delu sezone. Ali, to isto važi i za Zvezdu, koja je dovela trojicu novih igrača i koja je pod novim trenerom došla do osmog mesta na tabeli - rekao je Reneses pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

- Ovo će biti veoma teška utakmica u ogromnoj Areni u Beogradu, gde će 18 hiljada navijači sjajno podržavati Crvenu zvezdu - zaključio je iskusni 73-godišnji španski stručnjak.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Luk Sikma

Prvotimac Albe, Luk Sikma istakao je važnost meča sa Crvenom zvezdom za Albu.

- Utakmica protiv Zvezde će biti prilika da se poboljšamo u zaista teškom okruženju. Zvezda igra dobro u poslednje vreme, što će biti pravi test za nas i prilika da se pokažemo, da idemo u dobrom pravcu - istakao je Sikma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading