(VIDEO) Bogdanov povratak na parket, Bjelica i on dvocifreni, ali zasenio ih je drugi Balkanac!

Autor:

Sport

19.01.2020

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Sakramenta poraženi su od Jute rezultatom 123:101, Nemanja Bjelica bio je solidan, dok se Bogdan Bogdanović vratio na parket.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povratak, ali bez pobede...

Bogdanović se oporavio od povrede, na terenu proveo skoro 23 minuta i za to vreme postigao 11 poena (5-10 iz igre, 1-4 za tri) i po četiri skoka i asistencije.

Drugi reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica ubacio je poen manje (3-4 iz igre, 2-2 za tri, 2-2 slobodna bacanja), uz tri skoka i po asistenciju i ukradenu loptu.

Ipak, njihov učinak je ostao u senci fantastičnog Bojana Bogdanovića.

Hrvat je bio najefikasniji sa 30 poena (21 u prvom poluvremenu), uz odlične procente šuta (10-15 iz igre, 6-9 za tri, 4-4 slobodna bacanja).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zasenio sve... Bojan Bogdanović

Njega je pratio Rudi Gober koji je upisao dabl-dabl (28 poena, 15 skokova i tri blokade), dok se Donovan Mičel zaustavio na 22 poena.

U Solt Lejk sitiju je sve bilo gotovo nakon 12 minuta, pošto su "džezeri" već tada imali 16 poena prednosti, koju su rutinski sačuvali do kraja.

Kod Kingsa istakli su se još Diaron Foks sa 21 poenom, četiri više od Marvina Beglija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading