Trinkijeri pred Darušafaku: Trento brzo treba arhivirati, idemo sve iznova!

Autor:

Sport

20.01.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično Partizan gura ove sezone u Evrokupu. Sa dve pobede na početku Top 16 faze, crno-beli se ističu kao veliki favoriti da prođu u narednu fazu takmičenja, a veliki korak ka tome, možda i ključni, mogli bi da naprave sutra u Turskoj kada se budu sastali sa Darušafakom. Predstojeći rival je u prva dva kola zabeležio polovičan učinak, a zanimljivo je da je sa crno-belima igrao u Beogradu u pripremnom periodu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trener crno-belih, Andrea Trinkijeri, ne želi da njegov tim u utakmicu uđe ležerno i traži da se pobeda protiv Trenta što pre arhivira.

- Darušafaka možda nema Teodosića i ta velika imena, ali igraju tvrdu košarku i uvek su u stanju da te izbace iz ritma. Neće biti lako sa njima... Gledajući rezultate u italijanskoj ligi, mislim da je Trento malo 'pukao' i da naša pobeda u Trentu nije više tako važna. To znači da idemo sve iznova. Mislim da će biti ključno kako napadamo, kakve odluke donosimo na terenu. Visoki su i brzi, dobro pokrivaju reket i zato moramo biti više nego perfektni u 'spejsingu'. Ako imamo dobar 'spejsing' i ne zaustavljamo loptu, onda možemo imati neku prednost. Ali, to se mora napraviti na terenu - istakao je italijanski stručnjak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Svoje viđenje pred meč dao je i krilni centar crno-belih, Stefan Birčević, koji kaže da Darušafaka igra sa izuzetno velikom energijom, što je jako teško zaustaviti.

- Darušafaka je na svom terenu jako ozbiljna ekipa koja igra veoma agresivno i biće nam izuzetno teško. Ipak, ako budemo igrali kao što smo započeli ovaj januar imamo veliku šansu da dođemo do pobede koja bi nam otvorila mnogo toga za dalje - rekao je Birčević.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Birčević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading