(VIDEO) Teo gađa u trepavicu!

Autor:

Sport

02.10.2017

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić odigrao je prvi susret za Kliperse na pripremama pred start NBA lige, a u porazu od Toronto Reptorsa 113:121 upisao je čak osam asistencija.

RepublikaFoto: twitter.com/LA Clippers
Teo se polako uigrava s novim saigračima

Naš plej je bio najbolji asistent ekipe na ovoj utakmici, mada nije imao zapaženiji košgeterski učinak, pošto je za 20 minuta na parketu dao samo jedan poen.

On je promašio svih pet šuteva iz igre (tri puta pokušao za tri poena), iskoristio jedno od dva slobodna bacanja, ali je nadoknadio u drugim statističkim kategorijama - osim spomenutih dodavanja za koševe saigrača, imao je i dve ukradene lopte. Gotovo svaka od njegovih asistencija bila je izuzetno i saigračima je ostalo samo da lagano polože ili zakucaju.

U ekipi Los Anđeles Klipersa Blejk Grifin je upisao 18 poena, dok su Galinari i Lu Vilijams upisali po 17.

S druge strane, Reptorsi su odigrali mnogo bolje u napadu, pošto su čak sedmorica igrača završila sa dvocifrenim učinkom - Kajl Lauri je predvodio svoj tim sa 17 poena, jednim više od Normana Pauela, po 12 su dodali Serž Ibaka i Si-Džej Majls, jedan manje od njih imali su Demar Derozan i Delon Rajt, a Jonas Valančunas je upisao dabl-dabl (10 poena i 10 skokova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading