Mirotić zadivljen Zvezdom!

Autor:

Sport

23.01.2020

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je sa 25 poena za 23 minuta nastupa protiv Crvene zvezde predvodio Barselonu do dramatične pobede od 86:82, Nikola Mirotić je čestitao oslabljenim crveno-belima na odličnom izdanju.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Mirotić

Imajući u vidu da su gosti nastupili bez pet standardnih prvotimaca, i ne čudi što je Barsin as imao samo reči hvale za njih:

- Zvezda je stvarno odigrala veličanstvo ovoga puta, ali mi smo uspeli da dobrom odbranom, naročito u trećoj deonici, usmerimo meč u dobrom pravcu - započeo je junak ovog susreta analizu.

On se osvrnuo i na svoj sjajan start, 14 poena za uvodnih osam minuta:

- Počeo sam dobro, probao sam da budem agresivan od samog starta. Ali, kao što uvek kažem kada pogađam koševe rivale, to je isključivo zahvaljujući saigračima, jer su oni ti koji me pronalaze. Oni me traže u najboljim situacijama u kojima se ja osećam komforno. Bio je ovo odličan timski trudn - rekao je Mirotić.

Na kraju je dodao i da se Barselona nalazi na dobrom putu pred završnicu ligaškog dela elitnog nadmetanja:

- Bilo nam je jako važno da pobedimo pred našom publikom. Svaki nastup nam je bitan, ali naročito oni koje igramo u Barseloni. Tu smo malo bili 'zaribali', ali sada smo se vratili na pravu stazu. Ekipa igra kako treba, čak i pored mnogo problema sa povredama. Treba da nastavimo sa ovakvim radom, sve je to proces, ali mislim da smo na dobrom putu. Hvala navijačima koji su nas bodrili, jedva čekamo da ponovo igramo pred njima - zaključio je Mirotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading