"Partizan je najbolji na Jadranu!"

Autor:

Sport

24.01.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Zadra Danijel Jusup rekao je pred meč sa Partizanom da crno-beli imaju najkvalitetniji tim u regionalnoj ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Igrači Zadra imaće težak ispit u Beogradu ove subote, gde će igrati protiv Partizana koji je u sjajnoj formi sa osam uzastopnih pobeda u ABA ligi, dok je hrvatski sastav, s druge strane, poslednjeplasirani tim tabele.

- Partizan je po prikazanim igrama u ovom trenutku najkvalitetnija ekipa u ABA ligi. Mi smo očito pali u formi, naročito nas je poraz od Igokee prilično uzdrmao što se i osetilo protiv Alkara. Idemo u Beograd bez Dominka Žilberta, Mavra se, bez obzira na poraz u Sinju, malo vratio formu. Idemo da damo sve od sebe i idemo da se borimo. Za šta će to biti dovoljno, videćemo - rekao je trener Zadra Danijel Jusup.

Plejmejker gostujućeg tima Dominik Mavra istakao je da ekipu Zadra očekuje veoma teška utakmica, ali da je moguće igrati protiv svake ekipe u ligi.

- Smatram da se može igrati sa svakom ekipom u ligi, naravno ako nam se poklope neke stvari. Svi trebamo da verujemo da možemo iznenaditi. U teškoj smo situaciji i da bi se spasili od ispadanja moramo raditi neke stvari koje možda inače ne bi bile normalne, a to je da pobijedimo Partizana. Tako da ja svakako verujem u to i s tom mišlju trebamo svi ići u Beograd. To neće biti nimalo lako ostvariti. Partizan je dosta podigao formu, što se najbolje vidi po njihovim rezultatima u Evrokupu. Te pobede protiv Trenta i Virtus Bolonje su za svaki respekt. Ali, mislim da moramo ići s verom da možemo pobediti- rekao je Mavra.

Meč 17. kola ABA lige igra se u subotu od 20 sati u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading