Danilović se oprostio od Kobija: Bila je čast igrati protiv tebe, bio si nam svima motivacija!

Autor:

Sport

27.01.2020

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) Predrag Danilović oprostio se od tragično nastradalog Kobija Brajanta rečima da je otišao uzor mnogih generacija i jedan od najvećih ikad.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Danilović

Kako je naveo, košarkaški svet je izgubio mnogo odlaskom Brajanta.

- Pogibijom Kobi Brajanta košarka je izgubila jednog od najvećih asova, a svet jednog od najvećih sportista svih vremena. Kobi je bio igrač koji je talenat svakodnevno nadgrađivao žestokim treningom i radom, protivnik koji na terenu nije štedeo sebe ni protivnike u želji da ekipi donese pobedu i trofeje - istakao je Danilović, a preneo sajt KSS.

Danilović je imao priliku da igra protiv Brajanta u vreme dok je nastupao u NBA ligi.


- Petostruki prvak NBA, MVP lige i finalnih serija, olimpijski pobednik bio je uzor mnogim generacijama, brojni današnji vrhunski igrači su se zbog njega zaljubili u košarku. Nas koji smo imali čast da ga poznajemo i igramo protiv njega motivisao je da svaki duel odigramo najbolje što možemo. Večna ti slava Kobi - poručio je Danilović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading