Šakota: Nemamo pravo na kiks, zaustavili smo Grina i ofanzivni skok Igokee!

Autor:

Sport

27.01.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota rekao je da je ključ utakmice protiv Igokee bio taj što su njegovi igrači uspeli da zaustave skok igru svojih protivnika.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

- Situacija je takva da uvek moramo da igramo na pobedu i da nemamo više kikseva. Čestitam ekipi Igokee na dosadašnjim pobedama, okrenuli su čitavu situaciju na tabeli i na dobrom su putu. Za nas je bilo bitno da sprečimo Grina da organizuje ekipu i da zaustavimo ofanzivni skok Igokee, koji je prema statistici, najbolji u ligi. Uspeli smo i mislim da je to ključ naše pobede - rekao je Šakota na konferenciji za medije.

Crvena zvezda pobedila je na gostujućem terenu Igokeu s 94:79 u 17. kolu ABA lige.

Trener crveno-belih osvrnuo se i na predstojeće utakmice u Jadranskoj ligi i Evroligi i izrazio nadu da će uskoro sve igrače imati na raspolaganju.

- Dolazi nam dupla nedelja, igramo protiv Partizana, pa Panatinaikosa, Himkija u Moskvi i onda idemo u Bar. Igramo mnogo utakmica, nadam se da će se oporaviti i preostala dva igrača koja su na putu da se oporave i da ćemo onda moći da ih rotiramo u svim tim utakmicama - završio je Šakota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading