Partizanov tihi heroj: Najgore smo prošli, hvala navijačima, favoriti smo protiv Zvezde!

Autor:

Sport

29.01.2020

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz bio je najbolji strelac crno-belih u pobedi protiv Darušafake sa 15 poena. On je nakon utakmice poručio da je njegova ekipa favorit u sudaru sa Crvenom zvezdom narednog ponedeljka.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Jaramaz

- Velika pobeda i veliki iskorak za plasman u sledeću fazu Evrokupa. Sada ide lakši deo što se tiče TOP 16, ono teže smo prebrodili. Naravno, nećemo u mečeve sa Virtusom i Trentom ulaziti opušteno, ali je bitno da smo ovo prošli - rekao je Jaramaz.

Naredni meč Partizan igra protiv Crvene zvezde u derbiju 18. kola ABA lige narednog ponedeljka. Jarama je optimista i smatra da su crno-beli favoriti u tom duelu.

- Spremni smo, fizički, a taktički moramo da sve postavimo kako treba i mislim da ćemo moći da dobro iznesemo taj izazov. Mislim da smo mi favoriti, plasman na tabeli to govori. Nije bitno to što je Zvezda domaćin - istakao je Jaramaz i zahvalio se navijačima na velikoj podršci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading