Lejkersi se konačno oglasili: Slomljeni smo, ovo će zauvek da boli...

Autor:

Sport

30.01.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je vremena da se oglasi tim u kojem je Kobi Brajant igrao celu karijeru. Los Anđeles Lejkersi su se obatili javnosti emotivnom porukom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

- Slomljeni smo i zauvek nas je promenio iznenadni gubitak Kobija Brajanta i njegove kćerke Điđi. Našu ljubav šaljemo Vanesi, porodici Brajant i porodicama ostalih putnika koji su izgubili živote u istoj nesreći. Rečima ne može da se izrazi šta Kobi znači za Los Anđeles Lejkerse, naše navijače i naš grad. On je uvek bio više od košarkaša. Bio je voljeni otac, muž i saigrač. Njegova ljubav i svetlost ostaće u našim srcima zauvek - piše u poruci kluba.

Lejkersi su naglasili da Kobijeva i Vanesina Fondacija za sport "Mamba" podržati porodice koje su izgubile svoje najmilije u nedelju.

-  Fondacija za sport "Mamba" osnovala je MambaOnThree Fund za podršku porodicama pogođenim ovom tragedijom. Za pomoć posetite MambaOnThree.org - piše u objavi Lejkersa na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading