Ataman strahuje od Brauna i navijača!

Autor:

Sport

30.01.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman izjavio je da je Crvena zvezda opasna ekipa i da će njegov tim morati da ima jasan plan na predstojećoj utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ergin Ataman

- Zvezda je sa dolascima Vladimira Štimca i Kevina Pantera totalno drugačiji tim. Opasna su ekipa u trci za plej-of, imaju veliku rotaciju i igrača kao što je Lorenco Braun. Posebno kada igraju pred 20 hiljada svojih navijača. Moraćemo da kontrolišemo utakmicu i igramo po planu- rekao je Ataman u najavi utakmice.

Zvezda će dočekati Efes u 22. kolu Evrolige. Ataman je naveo da očekuje Stratosa Perperoglua i Dejana Davidovca u timu zvezde posle povreda, a da će njegov klub pokušati da osposobi Vasilija Micića za nastup.

Košarkaš Efesa Kris Singlton je kazao da će utakmica sa Zvezdom biti teška s obzirom na vrelu atmosferu.


- Znamo da je njihova publika veoma bučna, tako da moramo da nametnemo svoj tempo, a ne da predajemo loptu, kako bismo izbacili navijače iz utakmice. Želimo da nastavimo sa pobedama i budemo u bezbednom delu tabele- rekao je Singlton.

Utakmica će se igrati u petak od 19.00 u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading