SRBIN ZALUDEO AMERE: Evo kako je Teodosić oduševio navijače u NBA ligi!

Autor:

Sport

02.10.2017

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš LA Klipersa Miloš Teodosić oduševio je navijače već na prvom meču u NBA ligi.

RepublikaFoto: twitter.com/LA Clippers
Teo je dobio pohvale na debiju za Kliperse

Klipersi su u prvom predsezonskom meču poraženi od Toronta 121:113. Srbin je na terenu proveo 20 minuta, a postigao je samo jedan poen. Međutim, Srbin je oduševio asistencijama.

- Njegova vizija na terenu je nestvarna. Najviše će profitirati Deandre Džordan koji bi trebalo da tokom cele sezone ima sjajnu statistiku - navodi jedan od američkih sajtova.

 

 - Ne znam da li je bio pod pritiskom zbog debija. U NBA ligu je stigao željan dokazivanja, hoće da pokaže da može da bude veliki i ovde. Svi verujemo u njega, radujemo se njegovim nastupima i verujemo da je u pravu. Nije nikakva slučajnost što Diandre Džordan postaje Jusein Bolt sa Teodosićem na parketu. Njegov osećaj za igru i talenat za asistiranje teraju Džordana da mnogo trči i da menja pravac kretanja u punoj brzini. To je način na koji Miloš transformiše našu ekipu - rekao je trener Klipersa Dok Rivers.

Patrik Beverli nahvalio je novog saigrača.

- Moj čovek Miloš Teodosić deli asistencije. Rekao sam vam svima! - napisao je Beverli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading