Ostoja Mijailović govorio o Trinkijerijevom ostanku, Redingu, Lovernju...

Autor:

Sport

31.01.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je u razgovoru za zvanični Jutjub kanal crno-belih o svim aktulenostima koje se odnose na klub, među kojima je i status trenera Andree Trinkijerija.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Kako je naveo prvi čovek crno-belih, Trinkijeri ima ugovor za narednu sezonu, ali i klauzulu koja podrazumeva da može da promeni sredinu.

- Andrea ima ugovor za sledeću sezonu, ima i klauzulu, može da ide u drugi klub, može da ostane u Partizanu, to je stvar dogovora - rekao je Mijailović za Partizanov Jutjub kanal.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović

On je potvrdio da je bilo kontakta između crno-belih i Žofrija Lovernja, ali da do dogovora nije došlo.

- Postoji velika ljubav između njega i Partizana. Kada su krenuli pregovori pojavila se mogućnost, kontaktirala nas je njegova agencija. Pregovarali smo, ali se nije ispunila ni njegova ni naša želja i ostao je u Fenerbahčeu - iskren je predsednik crno-belih.

RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol
Žofri Lovernj

Mijailović se osvrnuo i na povredu Redžija Redinga.

- Naš tim doktora radi na povredi. Znaćemo za nekoliko dana šta će se desiti sa njim. Ne bih da preuranjeno iznosim informacije. Što se tiče zamene, ne bih komentarisao. Imamo naš tim, koji pravi dobre rezultate. Njima dajemo prednost - istakao je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

RepublikaFoto: Starsport
Redži Reding

Prvi čovek crno-belih je otkrio i da je dug 2.500.000 evra i da je u njega uključen poreski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading