"Jokić je nezamenljiv!"

Autor:

Sport

05.02.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa smatra da Nikola Jokić još nije dostigao vrhunac i da u budućnosti očekuje još bolje partije od njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

Srpski centar se nalazi u sjajnoj formi, a ove sezone prosečno postiže 20,2 poena i 10 skokova.

Meloun ističe da je Jokić svoje najbolje partije pružao u prošlogodišnjem plej-ofu, kada su Nagetsi stigli do polufinala Zapada.

- Rekao bih da je prošlogodišnji plej-of, kada je igrao 14 utakmica, na najvećoj svetskoj sceni, debitovao u plej-ofu, mlad momak s mladim timom i mislim da je tih 14 utakmica bilo nešto najbolje što sam video. Zaboravite Nikolu, nisam video bolje od bilo kog igrača- rekao je Meloun.

Meloun ističe naporan ritam, kao i brojne povrede, uz nadu da će one zaobići prošlogodišnjeg centra lige.

- Ove godine je u svom ritmu, igra na sjajnom nivou. Nije igrao četvrtu četvrtinu, ali je on uz aut liniju on je stalno sa igračima, viče im da dobiju četvrtinu da budu u utakmici. To je nezamenjivo. Ne želim samo da ga pregazim, momci padaju kao muve trenutno. Dođe nam jedan igrač, a dvojica nam se povrede. To ne želim. Nadam se da ćemo izdržati do Ol-star pauze i da će Nikola dobiti zasluženi odmor- dodao je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading