Đorđević: Ko pokuša da slomi mač... Partizan je favorit za osvajanje Evrokupa!

Autor:

Sport

06.02.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević istakao je posle meča Evrokupa protiv Partizana da je tim iz Beograda favorit za osvajanje Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Nezadovoljan izdanjem svog tima

- Nešto drugo nas sutra čeka, ali Darušafaka je do tada na čekanju. Košarka je takva, Partizan je došao do poena posle brzog napada na kraju i to nas je koštalo - rekao je Đorđević.

Virtus je imao i 15 poena prednosti u jednom trenutku, ali se sve raspalo u završnici.

- Ko pokuša da slomi mač, poseče se na njega. To je košarka, nešto što ne možeš da razumeš i objasniš. Mi smo dobro igrali, ali smo morali da završimo na pravi način. Nismo to uradili - ističe doskorašnji selektor reprezentacije Srbije.

Bivši igrač Partizana kaže da je od početka verovao da je ta ekipa jedna od favorita za titulu.

- Za mene je Partizan od početka bio favorit za osvajanje Evrokupa. Oni su ove godine pokazali investicijama i kako su napravili ekipu da su ozbiljni i ambiciozni. Ovo je jedna izuzetna godina. Protiv koga god izugbim, meni nije baš prijatno, ali su crno-beli protivnik koga veoma poštujem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading