Jokić i Dončić kod Lebrona!

Autor:

Sport

07.02.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms, jedan od kapitena na Ol-star utakmici, izbrao je srpskog košarkaša Nikolu Jokića u svoj tim za meč svih zvezda u NBA.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Lebron Džejms

Džejms je dobio najviše glasova od navijača na Zapadu i zbog toga je izabran za kapitena, dok je na drugoj strani ta čast pripala Janisu Adetokumbu.

Grčki košarkaša je prošle godine izabrao Jokića, međutim Džejms se ove pobrinuo da ga izabere pre Janisa.

Pored Jokića u timu Lebrona Džejmsa igraće još: Entoni Dejvis (Lejkers), Kavaj Lenard (Klipers), Luka Dončić (Maveriks), Džejms Harden (Rokets), Demijan Lilard (Blejzers), Ben Simons (76ers), Džejson Tejtum (Seltiks), Kris Pol (Tander), Rasel Vestbruk (Rokets) i Domantas Sabonis (Pejsers).

Adetokumbo je birao na sledeći način: Džoe Embid (76ers), Paskal Sijakam (Raptors), Kemba Voker (Seltiks), Trej Jang (Hoks), Kris Midlton (Baks), Bem Adebajo (Hit), Rudi Gober (Džez), Džimi Batler (Hit), Kajl Lauri (Raptors), Brendon Ingram (Pelikans), Donovan Mičel (Džez).

Ovo će biti Jokićevo drugo Ol-star učešće u karijeri, a zanimljivo Lebron ga je birao sa 14. mesta, odnosno kao trećeg u drugoj rundi, samo su Lilard i Simons dobili prednost u odnosu na njega.

Drugi put zaredom Ol-star meč će se igrati u ovom formatu gde nema "Istok protiv Zapada", već kapiteni ekipa biraju sa kim će igrati u timu.

Ol-star utakmica igra se u Čikagu 16. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading