Šakota zakopčan posle poraza u Baru!

Autor:

Sport

10.02.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno čudnu utakmicu smo imali prilike večeras da pogledamo u "Topolici". Zvezda je pune tri četvrtine izgledala katastrofalno i u odbrani i u napadu, imala je u jednom momentu zaostatak veći od razlike sa kojom je pobedila Mornar u Beogradu (105:82), ali se na kraju nekako iščupala i prošla sa porazom od samo sedam poena razlike.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Šakota

Trener Crvene zvezde, Dragan Šakota naravno da nije mogao da bude nimalo zadovoljan onim što je video večeras na crnogorskom primorju. Bilo je tu mnogo loših stvari u igri njegove ekipe, ali se strateg crveno-belih odlučio da sve sažme u prilično kratak osvrt.

- Najbolje je da bude kratak komentar na sve. Čestitam protivniku, koji je bio mnogo bolji. Nismo uspostavili igru kakvu smo želeli i kakvu možemo da igramo, pod košem i na periferiji. Naši problemi se ne tiču nikoga, ali mi moramo sa tim da se borimo. Ovo je četvrta utakmica u sedam dana i nismo izdržali protiv motivisanog Mornara - počeo je trener prvaka Jadrana i Srbije.

Dodao je da nije bilo lako ukomponovati ekipu bez odsutnog Lorenza Brauna, koji je prema prvom izveštaju, preskočio utakmicu zbog visoke temperature

- Sve je moguće, u poslednji čas smo ostali bez plejmejkera i nismo mogli da organizujemo napade kako želimo i ta konfuzija nas je koštala početnog rezultata. Počeli smo dobro drugo poluvreme sa nekoliko dobrih odbrana, ali to nismo povezali u napadu - istakao je iskusni stručnjak.

RepublikaFoto: Starsport
Mnogo je falio... Lorenco Braun

Zna i sam strateg Zvezde da je meč u Baru bio od izuzetno velike važnosti, ali tvrdi da ne očajava, jer njegov tim i dalje ima sve u svojim rukama.

- Mi smo ovde došli sa ambicijama da pobedimo i znamo da je utakmica bila bitna, ali smo se istrošili. Ništa se nije promenilo, samo bismo u slučaju pobede bili bezbedniji u borbi za plej-of. Sa pobedama u Beogradu smo sigurni u završnici - zaključio je Dragan Šakota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading