Sahranjeni Kobi i Đijana Brajant!

Autor:

Sport

12.02.2020

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana sahranjeni su na privatnoj ceremoniji u Kaliforniji, prenosi Njujork Post.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi i Đijana Brajant

Nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa i reprezentativac Sjedinjenih Država i njegova 13-godišnja ćerka poginuli su 26. januara sa još sedam osoba u padu Brajantovog helikoptera.

Otac i ćerka su sahranjeni prošlog petka u Korona Del Maru, a javni ispraćaj svih devet žrtava nesreće zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu.

- Vanesa i porodica želeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila izuzetno teška za sve jer im je još uvek teško da shvate da su izgubili dve prelepe duše- prenosi Entertainment Tonight izjavu svog izvora.

Los Anđeles je koristio Stejpls Centar u prošlosti kako bi obeležio odlazak nekih od najistaknutijih gradskih javnih ličnosti, poput Majkla Džeksona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading