(VIDEO) Kingsi nemoćni protiv Dalasa: Kad igra Dončić, ostali figuriraju - Bjelica dvocifren, Bogdan očajan!

Autor:

Sport

13.02.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalasa pobedili su ekipu Sakramenta sa 130:111 u susretu koji je ponovo obeležio slovenački reprezentativac Luka Dončić koji se vratio na parket posle povrede i doslovno "izdominirao".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić nastavlja da briljira

On je susret završio sa 33 poena, 12 skokova i osam asistencija, a odličan učinak imao je i Kristaps Porzingis sa dabl-dabl učinkom od 27 poena, 13 skokova uz pet asistencija.

U ekipi Sakramenta, Nemanja Bjelica je za nepunih 22 minuta u igri postigao deset poena uz sedam skokova, dok je Bogdan Bogdanović uz šut 2/11 postigao šest poena uz četiri skoka i dve asistencije.

Teksašani su bolje počeli meč, imali su 12 poena prednosti u prvoj deonici, ali su Kingsi uspeli da smanje na četiti (32:28).

Uspeli su u dva navrata u drugoj četvrtini da pređu i u vođstvo sa poenom razlike, ali su Dončić i drugovi preuzeli kontrolu, otišli na poluvreme sa +11 (63:52), a onda odigrali sjajno u trećoj četvrtini, stigavši do +23 (93:70).

Bio je to kraj svih nadanja za Kingse da mogu izbeći poraz.

Kod Kingsa, najefikasniji je bio Badi Hild sa 22 poena, De Aron Foks je postigao 16, a Kent Bazemor 15 poena.

Posle 15 uzastopnih pobeda konačno su poraženi šampioni Toronto Reptorsi i to na gostovanju Bruklinu, 101:91.

U noći između srede i četvrtka, poraz su doživeli i košarkaši Milvokija koji su izgubili na gostovanju Indijani (118:111).

Klivlend je slavio protiv Atlante sa 127:105 uz 27 poena Tristana Tompsona u timu Kavalirsa, dok je Orlando posle produžetaka pobedio Detroit sa 116:112.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading