Jokić razočaran: Moralo je bolje...

Autor:

Sport

13.02.2020

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Denvera Nikola Jokić bio je razočaran zbog propuštene prilike da Nagetsi pobede lidera Zapada, ekipu LA Lejkersa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić - Lebron

Tim iz Los Anđelesa slavio je posle produžetka sa 120:116 u susretu u kojem je Jokić postigao 22 poena.

Entoni Dejvis i Lebron Džejms su dominirali u timu pobednika, a Jokić je po završetku susreta rekao da je Denver svakako mogao da ostvari i bolji rezultat.

Na pitanje da li je susret rešen kada su sudije presudile u finišu da bude podbacivanje između njega i Dejvisa, on je odgovorio negativno.

- Ne bih rekao, to je bila odluka 50-50. Mogli su da presude na obe strane. To nije nešto što je presudno uticalo. Bila je to vrlo izjednačena utakmica, a mi jednostavno nismo pogađali u poslednjim minutima produžetka. Napravio sam nekoliko užasnih grešaka, moj nivo odlučivanja bio je loš, tako da moram da budem bolji po tom pitanju- samokritičan je srpski košarkaš.

Rekao je da ne zna da li se radi o umoru, a sebi je zamerio da je mogao da postigne više poena.

- Ne znam da li je umor ili ne, možda nisam bio dovoljno agresivan. Mislim da sam morao da postignem više poena, barem da pokušam da šutiram više- dodao je Jokić.

Denver je u produžetku za pet minuta postigao svega pet poena. Premalo da se dobije takav tim Lejkersa.

- Možda smo pomalo spori, možda treba da igramo slobodnije u fazi napada, da ne čekamo šta će trener da kaže. Trebalo bi da pokušamo da proigramo saigrača u najboljoj poziciji- rekao je Jokić.

- Niko ne voli da izgubi meč, ali treba reći da smo izgubili od izuzetne ekipe. Svakako od jednog od najboljih timova u NBA. Igraju na zaista visokom nivou, tako da nije tako loša stvar kada izgubite od njih. Posebno zbog toga što smo se tokom celog meča borili. I dalje smo drugi na tabeli Zapada, dopada mi se pozicija u kojoj smo trenutno- zaključio je Jokić.

Nagetsi su drugi na Zapadu sa tri pobede manje od lidera Lejkersa, a jednom više od Klipersa. Sledeći meč će igrati nakon Ol-star vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading