Trinkijeri: Malo smo poludeli

Autor:

Sport

15.02.2020

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Trinkijeri kaže da je njegov tim imao najteži posao do sada, a da je protivnik bio "super".

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

 - Imali smo najteži posao do sada. Juče Borac, 24 sata kasnije FMP, sutra igramo derbi. Danas je bila muška, nervozna utakmica, puna tenzija, tvrda. Želeo bih da čestitam mom timu i mojim igračima jer su igrali drugo poluvreme kako smo se dogovorili. Najvažnija stvar je da u svakoj situaciji imaš mogućnost da se adaptiraš - rekao je Trinkijeri.

Partizan je u trećoj četvrtini "spustio rampu" i preokrenuo utakmicu, sa čime se slaže i trener.

 - Mi smo malo poludeli, izgubili smo GPS u prvom poluvremenu, u odbrani i napadu, spori teški, ali u drugih 20 minuta...Adaptacija znači da igrači koji igraju na jednoj poziciji, igraju na drugoj. To je značilo da smo se adaptirali zahtevima utakmice. FMP je bio super protivnik, baš smo se namučili. Sad imamo večeras i sutra ujutru da igramo veliki derbi - kazao je trener Partizana.

Oba tima su se istrošila, a Trinkijeri samo sleže ramenima na tu konstataciju.

 -Tako jeste. Voleo bih da mi dođemo u ovo finale u najboljoj mogućoj situaciji. Nema Gordića, nema Redinga. Imali smo izuzetno težak period za rezultate koje je trebalo da napravimo, ali opet finale. Ja bih čak bio malo zadovoljan kako smo sve uspeli. Sutra nema favorita, teška, teška, teška, teška utakmica i za njih i za nas. Ali, ova utakmica je februar i kup koji branimo sa velikom željom, ali posle će biti još mnogo utakmica i još mnogo situacija da se gleda košarka - rekao je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading