Zvezda zove "Delije": Na CSKA od 500 dinara!

Autor:

Sport

18.02.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde posle Kupa Radivoja Koraća naredni meč Evrolige odigraće protiv kandidata za najviši plasman, ekipe CSKA (petak, 19 časova). Prošlogodišnji osvajač Evrolige stiže kao četvrtoplasirani tim na tabeli sa skorom od 16 pobeda i osam poraza. Sa druge strane Zvezda je i dalje u borbi za što bolji plasman na tabeli.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Pojedinačne karte za utakmicu 25. kola Evrolige Crvena zvezda – CSKA biće puštene u prodaju u sredu od 10 časova u svim poslovnicama Ticket.rs i online, po standardnim cenama.

Najjeftinija karta je 500 dinara za tribine na Nivou 400. Karte za Parter B i Parter 4 koštaju 1000 dinara na Nivou 200.

- Crvena zvezda još jednom podseća kako se ne bi stvarale gužve, Vaše ulaznice nakon online kupovine možete preuzeti na nekoj od glavnih Ticket Vision blagajni (Štark Arena, Ušće Shopping Center, Bilet Centar i Dom omladine Beograda). Takođe, ulaznice je moguće preuzeti i na dan događaja na mestu dešavanja, minimum dva sata pre početka događaja. Molimo Vas da odštampate elektronsku poruku (Potvrda kupovine), ponesete validan lični dokument sa slikom i proverite radno vreme blagajne - ističe se na sajtu Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading