Zvezda do daljeg bez Dobrića!

Autor:

Sport

20.02.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić odsustvovaće barem četiri nedelje sa terena zbog preloma domalog prsta ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Dobrić se povredio pred meč polufinala Kupa Radivoja Koraća sa Mega Bemaksom i prvobitno se mislilo da je samo nabio prst, ali se ispostavilo da je povreda teže prirode.

To ujedno znači da će mladi košarkaš propustiti sam finiš regularnog dela sezone u ABA ligi, u kojem će se ‚crveno-beli‘ boriti za plasman u plej-of. Prethodno se znalo da neće moći da igra za reprezentaciju Srbije u prvim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.


Zvezda trenutno ima 12 pobeda i sedam poraza i izjednačena je po skoru sa Cedevitom Olimpijom i Mornarom. U Evroligi je šampion Srbije trenutno deseti, a čeka ga susret sa CSKA, u petak od 19 časova u „Štark areni“.

Dobrić je od početka sezone u regionalnoj ligi prosečno beležio 6,3 poena i 2,2 skoka po utakmici, dok mu je u Evroligi prosek 5,1 poena i 1,7 skok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading