Brajan Angola: Dovolno je pogledati Partizanovu istoriju, ovo je san za mene!

Autor:

Sport

21.02.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se oporavlja fizički od teškog perioda koji je iza njega, crno-beli su osvojili Kup Radivoja Koraća, a sada pojačani nastavljaju sezonu. Brajan Angola je prošao sve preglede i zadužio je crno-belu opremu, a ujedno se i Nemanja Gordić vratio treninzima posle pauze zbog povrede skočnog zgloba.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Angola je potpuni novajlija, neće igrati u Evrokupu, ali će biti od pomoći Partizanu u ABA ligi i raduje se Kolumbijac tome. Sudeći po njegovim rečima, vidi se da je Angola oduševljen što je došao među crno-bele.

- Imao sam dobru sezonu u Ostendeu, ali želeo sam da pređem na viši nivo. Neću moći da igram u Evrokupu, ali meni je to u redu. Partizan ima dobar tim i dobru hemiju. Došao sam da igram što bolje pomogu i probam da pomognem. U Partizan sam došao jer sam želeo sam da podignem igru na viši nivo. Uvek sam gledao Partizan još dok sam bio na koledžu, a i dva moja saigrača sa koledža su igrali ovde - Najdžel Vilijams Gos i Entoni Braun - rekao je Angola za zvanični Jutjub kanal Partizana.

Kaže Angola da je igranje za Partizan poput sna...

- Odličan je osećaj biti prvi Kolumbijac u istoriji Partizana, klubu sa tako velikom istorijom i tradicijom. Neverovatno je! Voleo bih da budem uzor mlađima iz Kolumbije, da kad vide mene znaju da i oni mogu tako nešto isto, da sanjaju veliko. Mogu da kažem da je igranje za Partizan kao san za mene. Kada znaš kakvu istoriju ima Partizan stvarno je neverovatno biti ovde - istakao je Kolumbijac.

Očekivanja su kod Angole velika, a kaže i da ga čudi što ga navijači već prepoznaju po gradu.

- Mnoge stvari koje sam čuo o navijačima su neverovatne. Možete da osetite njihovu ljubav prema Partizanu. Ovde sam zbog iste stvari - da volim ovaj tim i da igram što bolje mogu. Partizan već ima odličnu sezonu, a moje da je da probam da pomognem da tim bude još malo bolji - zaključio je 25-godišnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading